Wanneer je klaar bent met Nedap Luna gebruiken of het apparaat voor iemand anders in wilt stellen, moet Luna losgekoppeld worden van de gebruiker. Dit kun je doen met onze web applicatie: my.nedap-luna.com. Hier kun je inloggen met Caren.

Goed om te weten: alleen de beheerder van de gebruiker kan inloggen op de web applicatie van Nedap Luna. Kies tijdens het inloggen indien van toepassing het account van degene die Luna heeft gebruikt.

Na het inloggen kom je terecht op het Luna Dashboard. Hier kun je doorklikken naar de beheerpagina. Dat is de middelste knop, "Beheren". Op de beheerpagina zie je de status van de aan het account gekoppelde Luna.

Onderaan het blokje met gegevens zie je de knop "Ontkoppelen". Door op deze knop te klikken en de actie te bevestigen kan de Luna ontkoppeld worden. Je kunt nu de Luna doorgeven aan iemand anders, of teruggeven aan de zorginstelling.