Na het aanzetten van Nedap Luna verschijnt het koppelscherm. In dit artikel helpen we je met het maken van de koppeling tussen het apparaat en het Caren account van degene die Luna gaat gebruiken.

Zie je na het opstarten van de Luna niet het koppelscherm, maar de agenda van iemand anders? Geef dat dan even door aan je zorginstelling. Waarschijnlijk is deze Luna eerder door iemand anders gebruikt die het apparaat niet juist heeft ontkoppeld.

Wat heb je nodig?

Om Nedap Luna te koppelen en in gebruik te nemen heb je alleen een Caren-account nodig. Deze kan je aanmaken via de volgende link. De zorginstelling die zorg levert aan de Luna gebruiker kan jou helpen met de koppeling van het Caren-account van de Luna gebruiker aan het systeem van de zorginstelling. Hierdoor verschijnen de zorgafspraken ook op Nedap Luna.

Stap 1: Inloggen met Caren-account bij Nedap Luna

Als eerste stap ga je naar de webapplicatie van Nedap Luna. Deze kun je hier vinden. Je ziet daar een roze knop waarmee je in kunt loggen met het Caren-account.

Belangrijk: Log hier in met het account van degene die de Nedap Luna gaat gebruiken. Het kan zijn dat deze persoon zelf een account heeft, of je beheert als mantelzorger een pagina voor diegene. Alleen de mantelzorger die "beheerder" is van de gebruiker kan Luna koppelen.

Stap 2: Selecteer een gebruiker

Wanneer Caren vraagt om een gebruiker te kiezen, kies dan degene wiens agenda op de Luna moet verschijnen. In het onderstaande scherm is 'ikzelf' de mantelzorger en 'Agnes de Wit' de gebruiker van Luna, in dit geval kies je dus 'Agnes de Wit'.

Stap 3: Koppel jouw Nedap Luna

De webapplicatie vraagt nu om een code van vier woorden. Deze wordt op het scherm van de Nedap Luna getoond en kun je overnemen op de website. Vul deze code in. Het maakt niet uit of je hoofdletters gebruikt.

De Nedap Luna is nu gekoppeld! Het kan even duren voordat er afspraken op het scherm verschijnen. Ondertussen kun je de weergave van de Nedap Luna aanpassen aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker.

Tip: Probeer met elkaar uit welke weergave-instelling fijn werkt. Als je later nog iets wilt aanpassen, dan kan dat altijd via my.nedap-luna.com