Mogelijk is Luna gekoppeld aan het verkeerde account in Caren, bijvoorbeeld die van de mantelzorger. Dan is het mogelijk om Luna te ontkoppelen via het Luna dashboard. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Log in op onze webapplicatie via https://www.nedap-luna.com/ (klik op 'inloggen' rechtsbovenin)

2. Klik op 'beheren' onderaan het Luna beheren kader

3. Klik op 'ontkoppelen'

4. Klik op 'bevestigen'

5. Nu kan de Luna gekoppeld worden aan een nieuwe gebruiker. Kijk voor meer informatie in het artikel 'Nedap Luna koppelen aan een gebruiker'.