Wanneer het bekend is aan welke cliënt de Nedap Luna is gekoppeld:

Het ontkoppelen van een Luna aan een gebruiker kan via de Luna Koppelwidget.

Je vindt de Luna-koppelwidget in Ons® Dossier onder Digitale hulpmiddelen. Navigeer in Ons® Dossier naar de cliënt bij wie de Nedap Luna is ingezet, ga vervolgens naar Overzicht > Digitale hulpmiddelen > Nedap Luna

Klik vervolgens op "Ontkoppelen" en bevestig. Nedap Luna zal in zijn geheel ontkoppeld worden, dus zowel de Ons® kopeling als ook de Caren koppeling wanneer deze aanwezig was. Lees hier hoe de Luna wederom weer bij een andere cliënt in te zetten is.

Let op: Je hebt het recht Nedap Luna nodig om de koppelwidget te zien in Ons® Dossier. Zie je deze nog niet, neem dan contact op met de innovatie afdeling of applicatiebeheerder van jouw zorgorganisatie.

Wanneer het helaas onduidelijk is aan welke cliënt de Luna nog is gekoppeld:

Je kan het serienummer van Luna (staat op de sticker onderop Luna en op de doos achter 'serial no') doorgeven aan ons via lunasupport@nedap.com om Luna via deze route te laten ontkoppelen.