Alleen de beheerder van de Caren-pagina van de Luna-gebruiker is gemachtigd om de koppeling met Luna tot stand te brengen. Over het algemeen is dit de mantelzorger van de Luna-gebruiker. De zorgorganisatie dient contact op te nemen met de beheerder om Luna te installeren.

Het kan ook voorkomen dat er geen mantelzorger betrokken is. Het is dan nog steeds mogelijk om Nedap Luna te installeren bij deze cliënt. Neem hiervoor contact op met luna@nedap.com. Team Luna geeft je dan toelichting om het op een andere manier aan te pakken.