Enkele Luna's kampen met vastlopende schermen

Update 2021-09-03 08:26

We hebben contact gehad met alle getroffen zorginstellingen. Het probleem en de oplossing is met hen besproken.

Update 2021-09-02 13:41

Wij nemen momenteel contact op met de zorginstellingen die dit probleem ervaren, om ze te informeren hoe ze de Luna weer operationeel kunnen krijgen.

Je kunt dit telefoontje afwachten, of de onderstaande stappen volgen:

• Haal de stekker van de Luna uit het stopcontact.
  • Wacht tot het scherm van de Luna aangeeft dat de stekker weer in het stopcontact moet.
  • Steek de stekker op dat moment weer in het stopcontact.

Wij houden alle Luna's in de gaten en melden het op de Statuspagina als alle getroffen Luna's weer operationeel zijn.

Update 2021-09-02 09:34

We hebben het probleem geïdentificeerd en zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen oplossen. Dit probleem is softwarematig en wij verwachten dat klanten van de Luna dit probleem zelf kunnen oplossen.

We nemen telefonisch contact op met zorginstellingen die dit probleem ervaren. Neem voor meer informatie contact op met de zorginstelling.