11 mei, 11:00 uur

Update 15:30: De problemen bij onze serviceprovider zijn verholpen. Nedap Luna functioneert weer naar behoren.

De update bij de serviceprovider is vanwege deze problemen niet volledig afgerond. De serviceprovider gaat hier in de toekomst weer mee bezig. Wij gaan in overleg met de serviceprovider om te bepalen of deze verdere werkzaamheden invloed zullen hebben op de werking van Nedap Luna. Indien dit het geval is zullen wij dit weer communiceren.

Oorspronkelijke bericht:

De werkzaamheden van onze serviceprovider lijken langer te duren dan gepland. Het is dus nog steeds mogelijk dat Nedap Luna geen internetverbinding heeft. De onderstaande mail werd vorige week verstuurd aan zorginstellingen.

Beste klant,
Nedap Luna heeft een eigen internetverbinding. De serviceprovider van deze verbinding heeft volgende week dinsdag  11 mei 2021 een grotere update gepland staan tussen 09.00 en 11.00 uur. Deze update moet er onder andere voor zorgen dat de verbinding stabieler wordt. Binnen het tijdsvak zal Nedap Luna voor een aantal minuten geen verbinding hebben door de update. Het is dan mogelijk dat er tijdelijk een ‘geen internetverbinding’ scherm verschijnt.

Wij willen jullie graag op de hoogte brengen zodat jullie de reden weten voor eventuele meldingen die bij jullie binnenkomen volgende week dinsdag.

Naar verwachting zal de update soepel verlopen. Mochten er complicaties optreden, dan zullen we contact opnemen met jullie.

Met vriendelijke groet,
Team Nedap Luna