Enkele Luna's kampen met vastlopende schermen

Update 11 maart 2022 09:50

De storing is opgelost. De Luna's in het veld werken weer. We gaan nog verder onderzoeken wat de oorzaak van deze storing was zodat we het in de toekomst beter kunnen voorkomen.

Update 11 maart 2022 09:19

Momenteel zullen een aantal Luna's in het veld mogelijk een verbindingsprobleem hebben. Dit komt omdat Caren door een verstoring mogelijk niet of minder goed bereikbaar. Wij onderzoeken het probleem en proberen de verstoring zo spoedig mogelijk te verhelpen.