Nedap Luna kent verschillende weergave instellingen die je kunt laten aansluiten op de wensen van de gebruiker. Instellingen kunnen gedaan worden op o.a. weergave dagdeel, jaartal, digitaal of uitgeschreven tijdstip, donker/lichte weergave en informatie inhoud in het dagoverzicht- en activiteitenscherm.

Als zorgorganisatie kun je deze wijzigingen doorvoeren via de Luna koppelwidget.

Je vindt de Luna-koppelwidget in Ons® Dossier onder Digitale hulpmiddelen. Navigeer in Ons® Dossier naar de cliënt bij wie Nedap Luna reeds is ingesteld, ga vervolgens naar Overzicht > Digitale hulpmiddelen > Nedap Luna.

(zie je deze knop niet, dan heb je waarschijnlijk geen rechten voor Luna. Neem dan contact op met de applicatiebeheerder van jouw zorgorganisatie).

Bekijk onderstaande instructievideo om te zien hoe je Nedap Luna stap voor stap koppelt met Ons®. Eenmaal gekoppeld, zal de koppelcode niet in beeld komen (zoals in onderstaand filmpje), maar kun je voor het wijzigen van de weergave instellingen klikken op 'Instellen'.