Jouw zorginstelling beheert Nedap Luna

De website https://my.nedap-luna.com/ is niet langer meer te gebruiken om de instellingen van Luna te wijzigen. De instellingen en koppeling worden nu beheerd door jouw zorginstelling. Als je hulp nodig hebt, neem dan rechtstreeks contact op met hen, of bekijk onze supportpagina over het koppelen van Luna.

Afspraken uit Caren

Via Caren kunnen mantelzorgers afspraken toevoegen. De zorginstelling kan ervoor zorgen dat deze ook op Luna verschijnen. Ook hiervoor kun je rechtstreeks met hen contact opnemen. Klik hier om naar Caren te gaan.

Maak je gebruik van Luna zonder tussenkomst van een zorginstelling, of heb je vragen na het lezen van deze tekst? Neem dan contact met ons op via luna@nedap.com.

Gebruiksvoorwaarden