Nedap Luna kent verschillende weergave instellingen die je kunt laten aansluiten op de wensen van de gebruiker. Instellingen kunnen gedaan worden op o.a. weergave dagdeel, jaartal, digitaal of uitgeschreven tijdstip, donker/lichte weergave en informatie inhoud in het dagoverzicht- en activiteitenscherm.

De medewerker van de zorgorganisatie kan deze instellingen rechtstreeks wijzigen via het elektronisch cliëntendossier Nedap Ons®.

Via deze link leest de medewerker hoe hij dit kan doen.